kulturpool

Kontakta Kulturpool

Välkommen till Kulturpools kontaktsida. Oavsett om du har frågor, förslag eller vill dela med dig av din kulturella upplevelse, ser vi fram emot att höra från dig. Din återkoppling är värdefull för oss och hjälper oss att ständigt förbättra och anpassa vår tjänst till dina behov.

Hur du kan nå oss

E-post: För generella frågor, feedback eller förslag, skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på info@kulturpool.se. Vi strävar efter att svara på alla e-postmeddelanden inom 48 timmar.

Telefon: Om du föredrar att prata direkt med någon av våra medarbetare kan du ringa till vår kundtjänst. Våra öppettider är måndag till fredag, kl. 09.00 – 17.00.

Sociala medier: Följ oss gärna på våra sociala medieplattformar för de senaste uppdateringarna och för att delta i vår kulturella community. Du hittar oss på Facebook, Instagram och Twitter under @Kulturpool.

Feedback och förslag

Din åsikt är viktig för oss! Har du feedback på våra evenemang, förslag på hur vi kan förbättra vår service eller idéer om nya kulturella upplevelser som du skulle vilja se hos oss? Skicka oss gärna dina tankar. Vi är alltid öppna för nya idéer och strävar efter att göra Kulturpool till den bästa möjliga plattformen för kulturälskare.

Samarbeten och förfrågningar

Är du en kulturinstitution, artist eller författare som är intresserad av att samarbeta med Kulturpool? För förfrågningar om samarbeten, vänligen kontakta vår samarbetsavdelning direkt på partnerskap@kulturpool.se.

Pressförfrågningar

För pressförfrågningar, vänligen kontakta vår pressavdelning på press@kulturpool.se.

Besök vårt kontor

Vill du besöka oss personligen? Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av Stockholm. Observera att besök till kontoret kräver förbokning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

På Kulturpool är vi passionerade om kultur och strävar efter att erbjuda dig de mest engagerande och berikande kulturella upplevelserna. Din feedback och dina idéer är en ovärderlig del av detta arbete. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och förslag. Låt oss tillsammans fördjupa vår förståelse och uppskattning för kulturens mångfaldiga värld!